Novice

Izposoja kolesa, ki je na postaji priklenjen s ključavnico

Sistem KolesCE (Nomago Bikes) omogoča vračilo kolesa tudi, ko so vsa priklopna mesta na postaji polna – s pomočjo priložene ključavnice.

Če je kolo na postaji priklenjeno s ključavnico na drugo kolo ali na zanko priklopnega mesta, si lahko tudi tega izposodite. S tem pripomorete k boljši pretočnosti in nemotenemu delovanju sistema izposoje koles.

Kolo, ki je priklenjeno s ključavnico, lahko najamete s pomočjo terminala ali aplikacije, kjer se vam izpiše koda za odklepanje ključavnice. S to kodo ključavnico odklenete in se odpeljete.

Za več informacij obiščite https://bikes.nomago.si/pogosta-vprasanja/

KolesCE in Celebus na enotni brezstični uporabniški kartici

Od zdaj naprej lahko svojo brezstično uporabniško kartico Nomago uporabljate tako za javni sistem izposoje koles KolesCE kot za javni mestni potniški promet Celebus.

Z brezstično uporabniško kartico si boste lahko enostavneje izposojali kolesa na terminalih ob kolesarskih postajah, razporejenih po mestu. Uporaba kartice, na kateri je naložen vaš uporabniški račun sistema Nomago Bikes, je preprosta. Le približate jo terminalu na označenem mestu pod zaslonom, nekaj sekund počakate in nato lahko vpišite številko želenega kolesa ter začnete z najemom.

Če že imate brezstično kartico za Celebus in želite z isto kartico uporabljati tudi KolesCE, nas kontaktirajte prek e-pošte bikes@nomago.si ali se oglasite na prodajnem mestu KolesCE (Potovalna agencija Nomago Celje), kjer vam bomo uredili dostop.

Nov sistem za izposojo koles je tu!

Bodite med prvimi in se prijavite zdaj v sistem Nomago Bikes, ki je trenutno na voljo v Celju in na Laškem!

ARHIV

Vozovnica IJPP

Študentom in dijakom ponujamo kartico Nomago, ki združuje vozovnico IJPP in uporabo sistema Kolesce!

Več na: https://www.nomago.si/ijpp

Študij in delo v tujini

Poletno delo ali delo v poletnem kampu v ZDA, delo v Kanadi, Avstraliji in ecropskih državah.

Več na: https://student.nomago.si/delo-v-tujini/