Čas je za Kranjsko Goro!


Z veseljem vas obveščamo, da so električna kolesa v Kranjski Gori ponovno na voljo za najem! Po zimskem premoru so kolesa pripravljena, da vas ponovno odpeljejo na raziskovanje čudovite kolesarske destinacije v srcu Julijskih Alp.

 

 

Z električnimi kolesi Nomago Bikes boste lahko brez napora premagovali vzpone, raziskovali slikovite poti in uživali v osupljivih razgledih. Kranjska Gora z okolico ponuja obilico kolesarskih poti za vse okuse. Ne glede na to, ali ste strasten kolesar ali začetnik, boste našli idealno kolesarsko pot, ki vam bo omogočila popolno kolesarsko doživetje.

Naša električna kolesa so kakovostna, zanesljiva in enostavna za uporabo. Z njimi lahko prevozite daljše razdalje in se podate na razburljivo kolesarsko avanturo brez skrbi, da vam bo zmanjkalo moči.

 

Izkoristite promo kodo za brezplačno vožnjo

Ker vas želimo dodatno spodbuditi k raziskovanju Kranjske Gore, smo za vas pripravili posebno ponudbo – promo kodo »ZIVJO23KG«, s katero si zagotovite brezplačnih 30 minut vožnje z električnim kolesom. To je odlična priložnost, da brezplačno preizkusite naša električna kolesa in se podate na kolesarsko avanturo po čudoviti pokrajini.

 

Kako do ugodnosti?

  • V mobilni aplikaciji v glavnem meniju izberite »Kuponi«.
  • V okence vnesite kodo ZIVJO23KG.
  • Koda za brezplačnih 30 minut se bo samodejno aktivirala.

 

Koda je veljavna do 30. 6. 2023.

Kolesarite z nami v Kranjski Gori

Kolesa si lahko izposodite na naslednjih postajah:

 

Cene najema

V letošnji sezoni vam omogočamo različne vrste najema:

  • Vsakih 30 minut najema: 2,5 EUR.
  • Celodnevni najem (24 ur): 25 EUR.
  • Sezonska karta: 30 EUR – omogoča vam brezplačnih 30 min pri vsakem najemu.

Več si lahko preberete v ceniku >>

Veselimo se srečanja z vami na kolesarskih poteh v Kranjski Gori!