Go2Go

Kolo povezuje!

S sistemom izposoje javnih koles Go2GO povezujemo Novo Gorico, Gorico in Šempeter.

PRIJAVI SE

DOBRODOŠLI

Dobrodošli na spletni portal za uporabo sistema izposoje javnih koles Nomago Bikes, ki je del svetovne mreže NextBike.

KAKO DELUJE

Uporaba sistema je preprosta:

  • Registrirajte se prek terminala,spletne strani, na fizičnem prodajnem mestu Kolesce ali prek mobilne aplikacije nextbike, ki je na voljo brezplačno v trgovini Google Play in iStore
  • Aktivirajte svoj uporabniški račun z veljavnim plačilnim sredstvom.
  • Z mobilno aplikacijo slikajte QR kodo želenega klesa ali sledite postupku najema na terminalu, na koncu potrdite zajem.
  • Kolo povelcite iz stopala in varno odkolesarite!

NAVODILA ZA PAMETNO KOLO

Najem

Vračilo

Pametno kolo lahko vrnete v katero koli stojalo, razen v nizka stojala za navadno kolo. Ko kolo potisnete v stojalo zaklenite tudi klučavnico na okvirju kolesa pod sedežem. Najem se konča samodejno. Uspešno vračilo potrdita zelena lučka na stojalu in zvočni signal. Če so vsa stojala na postaji zasedana parkirajte pametno kolo med dve priklenjeni kolesi in ga zaklenite s pritiskom ročice navzdol na ključavnici okvirja. Najem se konča samodejno. Uspešno vračilo potrdi zvučni signal.

Parkiranje – zaklep kolesa med najemom

Za parkiranje in zaklep pemetnega kolesa, med najemom obvezno najprej v mobilni aplikaciji pritisne začasno parkiraj (parking), nato zaklenite kolo s pritiskom ročice na elektronski ključavnici pod sedežem pametnega kolesa.
Za ponovo odklepanje ključavnice pritisnite prekini parkiranje (open lock). Vedno odklenite ključavnico le takrat ko ste v bližini kolesa!

CENIK

MOBILNA APLIKACIJA

Shrani si nextbike mobilno aplikacijo za operacijski sistem IOS ali Android.

ZEMLJEVID

Kolesa so na voljo Kolesa niso na voljo