Nomago Bikes je v mestu!

Ljubljano so preplavila e-kolesa Nomago Bikes. Moderno e-kolo si lahko izposodiš tudi ti in se skozi prestolnico zapelješ z vetrom v laseh. Pridruži se javnem sistemu izposoje koles Nomago Bikes Ljubljana še danes in narekuj trende.

Go to English version >>

Atraktivne lokacije za vsakodnevne opravke

V Ljubljani e-kolesa najdeš na 25 postajah, med katerimi zagotovo lahko najdeš tiste, ki ti bodo olajšale pot v službo, na fakulteto, po opravkih ali na rekreacijo. Lokacije postaj si oglej na zemljevidu. 

Zakaj Nomago Bikes?

E-kolesa Nomago Bikes omogočajo enostavno in hitro premikanje po mestnih središčih brez težav s parkiranjem in prometnimi zastoji. Pri vožnji z e-kolesom ti pomaga električni motor, kar pomeni, da z njim prekolesariš daljše razdalje, na cilj prideš hitreje in bolj spočit, kot z običajnim kolesom. Tudi spopadanje z vzponi ti ne bo delalo preglavic, saj so kolesa opremljena z različnimi stopnjami moči kar še dodatno poenostavi vožnjo. Za dodatno udobje poskrbi enostavno nastavljiv sedež. Električna kolesa so podobna običajnim kolesom in delujejo na isti princip: usedeš se in poganjaš, brez dodatnih nastavitev. Enostavno!

Verjamemo, da vam bo vožnja z našimi kolesi v užitek in da boste postali naši zvesti uporabniki. Preprosto poskusite in se prepričajte sami!

Kako do izposoje?

Na pametni telefon si naloži aplikacijo (Google Play, App Store) in se registriraj. Za aktivacijo uporabniškega računa v sistem vnesi veljavno plačilno sredstvo, ob tem ti bo zaračunan strošek 5 €, ki se prenese na uporabniški račun kot dobroimetje in ga lahko unovčiš za nakup naročnine ali najem.  

Koliko me bo to stalo? 

Kolo si lahko izposojaš brez naročnine in za vsakih 30 minut vožnje plačaš 1,30 € ali pa izbereš 3-dnevno, tedensko, mesečno ali letno članarino, pri kateri je prvih 30 minut vožnje vključenih v ceno naročnine, vsakih naslednjih 30 minut pa je na voljo proti doplačilu 1,3 €. Odloči se za možnost, ki bo tebi pisana na kožo.

 

Z registracijo pridobi uporabniški račun in na kolo povabi še prijatelje

Z registracijo ustvariš uporabniški račun, s katerim si lahko izposodiš tri kolesa naenkrat, pri posamezni naročnini pa lahko naenkrat uporabljaš eno kolo. 

V primeru dodatnih vprašanj smo ti z veseljem na voljo na e-poštnem naslovu bikes@nomago.si ali na telefonski številki 080 15 05. 

Ekipa Nomago Bikes ti želi varno pot in prijetno kolesarjenje!