Nomago Bikes preplavil sanjsko Kranjsko Goro

V Kranjski Gori, kjer ne manjka športnih in drugih aktivnosti ter številnih možnosti za preživljanje dnevnih izletov in razgibanih počitnic, smo dodali novo možnost prehajanja med turistično zanimivimi točkami. Naboru Nomago Bikes sistemov smo v letošnjem poletju dodali sistem v Kranjski Gori, ki smo jo obogatili s petimi postajami z električnimi kolesi. Zaradi hladnejših temperatur je najem koles časovno omejen na obdobje med aprilom in oktobrom. 

Go to English version >>

Možnosti najemov

Ponujamo več možnosti najemov:  

 • Turistom bodo najbolj zanimivi najemi brez naročnine. Ta izbira pomeni, ob vsaki izposoji plačaš 2 EUR startnine in 1 EUR za vsakih 15 minut vožnje; 
 • Gostom, strankam in obiskovalcev naših partnerjev so na voljo posebne ugodnosti, med katere spadata možnost poldnevnega in dnevnega najema koles;  
 • Lokalnim prebivalcem in rednim obiskovalcem svetujemo izbiro sezonske naročnine, ki velja od 1. 4. do 31. 10 v tekočem letu. V ceno naročnine, ki znaša 30 EUR, so vključene vse startnine in prvih 30 minut vožnje, vsakih nadaljnjih 15 min vožnje pa se obračuna po veljavnem ceniku, tj. 1 EUR.  

Posebne ugodnosti za goste naših partnerjev

Vseh pet postaj smo postavili pred poslopja partnerjev: 

 1. HIT Alpinea, 
 2. Nordijski Center Planica, 
 3. Korona Resort, 
 4. Hotel Špik,  
 5. Slovenski planinski muzej.
   

Za njihove goste in stranke smo pripravili poseben cenovni bombonček: 

 • 50 % popust na startnino, 
 • 100 % popust na rezervacijo kolesa, 
 • možnost poldnevnega (do 6-urnega) najema kolesa po ceni 20 EUR, 
 • možnost dnevnega (do 12-urnega) najema kolesa po ceni 40 EUR. 

Zgoraj navedene ugodnosti lahko unovčiš tako, da v aplikaciji izbereš »kuponi« in vneseš promocijsko kodo ali izbereš »denarnica«, nato izbereš partnerja (hotel, muzej, ali center) in vneseš promocijsko kodo. 

Z registracijo prodobi uporabniški račun in na kolo povabi še prijatelje

Z registracijo ustvariš uporabniški račun, s katerim si lahko izposodiš tri kolesa naenkrat. Naročnina velja za izposojo enega kolesa, drugi kolesi si izposodiš po ceniku brez naročnine. 

 

V primeru dodatnih vprašanj smo ti z veseljem na voljo na e-poštnem naslovu bikes@nomago.si ali na telefonski številki 080 15 05. 

Ekipa Nomago Bikes ti želi varno pot in prijetno kolesarjenje!