Novice

Vesele praznike! ????

Dragi kolesarji,

leto 2020 je bilo za nas polno izzivov, ki smo jih s skupnimi močmi uspešno premagali. Hvala za vaše zaupanje, brez katerega ne bi zmogli.

Želimo vam čudovite praznike in srečno novo leto, ki naj bo polno prevoženih kolesarskih poti, na novo odkritih tras in lepih kolesarskih spominov.

Srečno 2021

ekipa Nomago Bikes

Nomago Bikes v Šentjurju!

V sistemu Nomago Bikes pod okriljem KolesCE z veseljem pozdravljamo širitev sistema javne izposoje koles v občini Šentjur.

Vzpostavili smo 5 postajališč, kjer je na voljo 12 navadnih in 10 električnih koles. Lokacije in razpoložljivost koles na postajah si lahko ogledate na zemljevidu ali mobilni aplikaciji za iOS in Android.

KolesCE se širi ????

V Celju se je uradno odprl sistem vozlišča P+R (Park and Ride – Parkiraj in se pelji), kjer smo postavili 36 stojal za kolesa v sistemu KolesCE. Izlet po Celju bo sedaj še enostavnejši – parkiraj avto, skoči na kolo in uživaj v odkrivanju mesta.

 

Upoštevanje pravil uporabe sistema Nomago Bikes.

Prosimo vas, da vestno upoštevate navodila za uporabo pametnih koles, ki se nahajajo na košarici kolesa ter na spletni strani v zavihku kako-deluje. Pametna kolesa lahko, tako kot navadna, vrnete le na uradno postajo sistema KolesCE.
Za parkiranje pametnega kolesa med najemom v mobilni aplikaciji izberite »začasno parkiraj«, nato zaklenite pametno ključavnico. Za nadaljevanje vožnje v aplikaciji izberite »prekini parkiranje«. Vedno odklenite ključavnico le takrat, ko ste v bližini kolesa! V primeru da uporabljate kolo brez mobilne aplikacije se pred parkiranjem med najemom obrnite na naš klicni center za pomoč uporabnikom.

 

Nomago Bikes v Slovenskih Konjicah, Zrečah in Štorah!

V sistemu Nomago Bikes pod okriljem KolesCE z veseljem pozdravljamo širitev sistema javne izposoje koles v Slovenskih Konjicah, Zrečah in Štorah. Na voljo je skupaj 23 navadnih in 10 električnih koles iz nove serije pametnih koles javne izposoje. V Slovenskih Konjicah in Zrečah je postavljenih osem postaj, v Štorah pa ena.

Redno posodabljaš svojo mobilno aplikacijo nextbike?

Mobilna aplikacija nextbike omogoča hiter in enostaven najem in vračilo kolesa, poleg tega pa lahko spremljate razpoložljivost navadnih in električnih koles na postajah v realnem času.

Izposoja kolesa, ki je na postaji priklenjen s ključavnico

Sistem KolesCE (Nomago Bikes) omogoča vračilo kolesa tudi, ko so vsa priklopna mesta na postaji polna – s pomočjo priložene ključavnice.

Če je kolo na postaji priklenjeno s ključavnico na drugo kolo ali na zanko priklopnega mesta, si lahko tudi tega izposodite. S tem pripomorete k boljši pretočnosti in nemotenemu delovanju sistema izposoje koles.

Kolo, ki je priklenjeno s ključavnico, lahko najamete s pomočjo terminala ali aplikacije, kjer se vam izpiše koda za odklepanje ključavnice. S to kodo ključavnico odklenete in se odpeljete.

Za več informacij obiščite https://bikes.nomago.si/pogosta-vprasanja/

KolesCE in Celebus na enotni brezstični uporabniški kartici

Od zdaj naprej lahko svojo brezstično uporabniško kartico Nomago uporabljate tako za javni sistem izposoje koles KolesCE kot za javni mestni potniški promet Celebus.

Z brezstično uporabniško kartico si boste lahko enostavneje izposojali kolesa na terminalih ob kolesarskih postajah, razporejenih po mestu. Uporaba kartice, na kateri je naložen vaš uporabniški račun sistema Nomago Bikes, je preprosta. Le približate jo terminalu na označenem mestu pod zaslonom, nekaj sekund počakate in nato lahko vpišite številko želenega kolesa ter začnete z najemom.

Če že imate brezstično kartico za Celebus in želite z isto kartico uporabljati tudi KolesCE, nas kontaktirajte prek e-pošte bikes@nomago.si ali se oglasite na prodajnem mestu KolesCE (Potovalna agencija Nomago Celje), kjer vam bomo uredili dostop.

ARHIV

Nov sistem za izposojo koles je tu!

Bodite med prvimi in se prijavite zdaj v sistem Nomago Bikes, ki je trenutno na voljo v Celju in na Laškem!

Vozovnica IJPP

Študentom in dijakom ponujamo kartico Nomago, ki združuje vozovnico IJPP in uporabo sistema Kolesce!

Več na: https://www.nomago.si/ijpp