Teden mobilnosti z Nomago Bikes

Vsako leto med 16. in 22. septembrom poteka Evropski teden mobilnosti, namenjen ozaveščanju o avtu alternativnih oblikah mobilnosti. Letošnja aktivacija poteka pod sloganom »Trajnostno povezani«. Ker je trajnost nekaj, kar je zapisano v Nomagovem DNK, se v tem tednu še bolj kot sicer čutimo poklicane, da spreminjamo potovalne navade v smer zemeljski polobli prijaznejših oblik mobilnosti.

Kolesa in druga prevozna sredstva mikromobilnosti zavzemajo manj prostora in s tem zmanjšujejo potrebo po velikih parkirnih infrastrukturah, katerih gradnja bi imela negativne posledice na okolje.

Izkoristite ugodnosti za naše storitve, s katerimi skupaj mobilnost barvamo v trajnostne barve in razbremenjujemo »commuter-je«. 

Izkoristi posebne ugodnosti v tednu mobilnosti

Brezplačnih 30 minut
V času tedna mobilnosti smo zate pripravili posebno ugodnost. Med 16. in 22. 9. 2022 lahko s kodo »MOBILNOST« pridobiš brezplačnih 30 minut kolesarjenja. Kodo lahko uporabiš na kateremkoli sistemu Nomago Bikes.

5+5
V Ljubljani je novim uporabnikom na voljo dodatna koda za popust, »LJUBLJANA5«, ki ti ob registraciji, za katero moraš na račun naložiti 5 EUR, ki jih potem uporabljaš kot dobroimetje, podarimo dodatnih 5 EUR dobroimetja. Tega lahko uporabiš za posamezne izposoje koles ali za nižjo ceno izbranega tipa naročnine.

Kako do ugodnosti?

1. Na pametni telefon si naloži aplikacijo Nextbike (App StoreGoogle Play) in se registriraj;
2. Za aktivacijo uporabniškega računa (če ga še nimaš) v sistem vnesi veljavno plačilno sredstvo. Ob tem ti bo zaračunan strošek 5 €, ki se prenese na uporabniški račun kot dobroimetje;
3. V levem meniju izberi »Kuponi« in vnesi promo kodo.


V primeru dodatnih vprašanj smo ti z veseljem na voljo na e-poštnem naslovu bikes@nomago.si ali na telefonski številki
080 15 05. 

Ekipa Nomago Bikes ti želi varno pot in prijetno kolesarjenje!